AGOS Handzenderservice, dè specialist voor al uw handzenderproblemen”

Handzenderservice voor de afstandsbediening van uw garagedeur, poort of hek

Vaak komt het voor dat mensen die een handzender of afstandsbediening voor garagedeur of hek nodig hebben niet weten welke te bestellen. Als ze nog een zender hebben is de naam op de zender vaak vervaagd of staat het type er niet op. Laat staan dat de frequentie bekend is of dat bekend is of het een zender met “vaste code” of “rollingcode” betreft.

Gelukkig is er de AGOS Handzenderservice. Via deze service kunt u op verschillende manieren naar uw handzender zoeken. U kunt zoeken op het aantal knoppen, kleur behuizing, kleur knoppen, eventueel loopt u de lijst met modellen na. Ook kunt u in het zoekveld boven de pagina’s van deze website eventueel bekende gegevens invullen en daar op zoeken. Als u er dan nog niet uitkomt kunt u een emailbericht sturen vergezeld van een foto van de voorzijde, van de achterzijde en indien mogelijk van de binnenzijde van de handzender.

“Met de deskundige hulp van AGOS Handzenderservice hadden we de volgende dag al weer een nieuwe zender in huis”

  • AGOS Handzenderservice heeft altijd een oplossing
  • Levert originele en universele handzenders
  • Mogelijkheid om verschillende zenders te combineren
  • Renovatieontvangers voor “lastige” gevallen
  • Van “simpele” zender tot uitgebreid toegangsmanagement

sleutelhanger bij bestelling handzenderSpeciale Bonus!

Tijdelijk een stijlvolle sleutelhanger bij uw bestelling

Niet goed? Geld terug garantie!

Lukt het niet om de handzender te programmeren op de ontvanger van uw garagedeur, hek of poort, ook niet na onze hulp, dan kunt u de handzender naar ons terugsturen en krijgt u het aankoopbedrag terug op uw rekening.