Ik zoek een nieuwe handzender!

nieuwe handzender of afstandsbediening zoeken

Wilt u een originele of universele zender?

  • Van veel merken zenders kunnen wij de originele leveren
  • Voor veel zenders is ook een universeel alternatief mogelijk
  • Ook voor veel niet meer gangbare zenders mogelijkheden
  • Met vaste code en rollingcode
  • Advies over de meest veilige zender- ontvangersets
  • Nieuwe ontvangersets ook met beheersysteem

AGOS Toegangsautomatisering adviseert installateurs, particulieren, bedrijven, gebouwenbeheerders en VvE's over de te gebruiken zenders. Worden de zenders vervangen door nieuwe originele zenders, kunnen universele zenders van dienst zijn? of is een compleet nieuwe installatie een betere en veiliger oplossing. Waar veel oude installaties nog gebruiken maken van gemakkelijk te kopiëren vaste frequenties, zijn tegenwoordig minder storingsgevoeliger frequenties beschikbaar. Ook zijn de huidige zenders voorzien van veilige rollingcode en bij ons toegangsbeheersyteem kunnen de zenders op afstand geactiveerd en geblokkeerd worden.

AGOS Toegangsautomatisering voor originele handzenders

AGOS Toegangsautomatisering levert originele zenders van merken als Allmatic, Ansonic, Belfox, Beninca, Berner, Came, Cardin, Chamberlain, Clemsa, Crawford, Deltron, Detecto, Dickert, Ditec, EasyJack, Elsema, Erone, Faac, Fadini, Hörmann, HRMatic, Intratone, JCM, Liftmaster, MAC, Marantec, MFZ, Nice, Normstahl, Novoferm, Prastel, Proteco, Rademacher, RDA, RIB, Seip, SiceTech, SMD, Somfy, Sommer, SuperJack, TAU, Tedsen, TeleRadio, Tousek, en verschillende hier niet genoemde merken.

AGOS Handzenderservice voor universele afstandsbedieningen en ontvangers

AGOS Toegangsautomatisering levert universele zenders voor verschillende frequenties. Handzenders TXQ voor de zenders met een quartzfrequentie, bijvoorbeeld 40,685 en 27,015 MHz. HR-Multizenders voor zenders met een vaste frequentie van 300 tot 868 MHz. Ook hebben wij universele mogelijkheden voor bepaalde zenders met rollingcode. Hierdoor kan het mogelijk zijn om verschillende types zender bij elkaar samen te brengen in 1. Wel zo gemakkelijk !

Nieuwe ontvanger met nieuwe zenders

Ook is mogelijk om een compleet nieuwe ontvanger bij een oude of nieuwe poortopener te plaatsen. Hiervoor kunnen wij originele ontvangers leveren, maar ook universele ontvangers kunnen handig zijn. Voor de veiligheid kan worden gekozen voor nieuwe ontvangers en zenders met rollingcode, zoals de Intratone-ontvanger voor beheer op afstand.

Onze mogelijkheden:

  • Universele ontvangers
  • Originele ontvangers
  • Renovatie-ontvangers
  • Intratone-ontvanger voor beheer op afstand

Ook de renovatie-ontvanger kan bijvoorbeeld bij garagedeuropeners een handige oplossing zijn. Steek de ontvanger in het stopcontact, vervolgens de stekker van de garagedeuropener in de ontvanger, draadjes aansluiten op wanddrukker en klaar !

Als u weet welke handzender of ontvanger u nodig heeft, origineel of universeel, dan kunt u via deze link naar onze webshop gaan voor meer informatie en om te bestellen.

Als u er nog niet uit bent dan kunt u hieronder meer informatie aanvragen. Vult u de gegevens die u van de zender weet zoveel mogelijk in, dan proberen wij zo snel mogelijk een oplossing te geven.

In plaats van een nieuwe handzender kunt u ook bediening met smartphone overwegen. Dit kan met een gsm-module of wifi-module. Hiermee kunt u overal ter wereld uw poort of deur bedienen. Een handzender daarentegen is vaak wat sneller bij de hand.