Professionele hekopeners van TAU

TAU heeft een complete lijn openers voor schuifpoorten, vleugelpoorten, slagbomen en deurautomaten. Hieronder een overzicht.

TAU openers voor vleugelpoorten

TAU heeft ondergrondse openers, knikarmopeners en lineaire poortopeners voor poorten tot een breedte van 5 meter. Ze zijn geschikt om dubbele poorten te bedienen voor voertuigen maar ook kan de enkele poort er mee worden geopend voor voetgangers. Tau openers kenmerken zich door het stijlvolle design en uitstraling. Ze zijn geschikt voor toepassing bij woningen, industrie, parkeerterreinen en intensief gebruik.

Bekijk hier de verschillende vleugelpoortopeners van TAU

TAU Slagbomen en parkeerplaatsbeugels

Dit moet nog worden ingevuld


TAU openers voor schuifpoorten

TAU heeft schuifpoortopeners voor lichte poorten tot poorten met een gewicht van 4000 kg. Geschikt voor toegang tot uw woning maar ook voor intensief gebruik bij appartementsgebouwen, industrie, fabriek en kantoor. Tau schuifpoortopeners kenmerken zich door eenvoudige installatie, obstakeldetectie en alle bedieningsmogelijkheden.Bekijk hier de verschillende schuifpoortopeners. van TAU

TAU openers op zonne-energie

Alle 12-volt openers van TAU kunnen werken op zonne-energie. Ideaal wanneer er geen elektriciteit in de buurt is. Eenvoudige en snelle installatie.

Dit moet nog worden ingevuld.