Revolutionair toegangscontrolebeheer op afstand:

Met de verschillende modules van Intratone heeft u complete oplossingen voor toegangsbeheer op afstand. Via de beheerwebsite kunt u realtime de toegang beheren van 1 simpele poort of complete gebouwen overal ter wereld.
Verschillende bedieningsmogelijkheden zijn mogelijk op 1 systeem, badges, handzenders, telefoonbediening en codeklavier. Allemaal te beheren via een beheermodule op internet, dus vanachter uw bureau.
Het aanmaken, wijzigen en verwijderen van namen, codes, badges, afstandsbediening, wachtwoorden en telefoonnummers kan allemaal realtime vanaf elke plaats ter wereld. U hoeft niet meer voor het aanmelden van een handzender naar het betreffende gebouw of slagboom.
Voor bepaalde personen of groepen kunnen zelfs bepaalde tijdstippen worden ingesteld.
De beheerder kan indien nodig op het evenementenoverzicht nagaan wanneer iemand in of uit de toegang is gegaan.

Het volledige beheer van uw gebouwen op één en hetzelfde webplatform dat beveiligd is en geen extra kosten met zich meebrengt.

Dit systeem is uit te breiden met gsm-intercom, informatiepaneel en sleutelkluis, allemaal te beheren via dezelfde beheerwebsite.

 • handzenders aanmelden vanaf uw bureau
 • handzenders blokkeren vanaf uw bureau
 • veiligheid van bewoners eenvoudig te waarborgen
 • complete oplossing voor toegangsbeheer op afstand
 • realtime overal ter wereld te beheren
 • tijd- en kostenbesparend
 • u hoeft niet meer naar het betreffende gebouw om zenders in te leren
 • controle wie wanneer in of uit is gegaan
 • stevige zenders met rollingcode 868 MHz
 • zenders zijn niet te kopiëren en alleen aan te melden via de beheerder
 • maximaal aantal gebruikers per installatie: 1000 of 10000 (uitgebreide versie)
 • datamodule voor 10 jaar (onbeperkte updates)


Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0548-764004 of gebruik onderstaand formulier:


Eenvoudig te beheren

Voor het aanmaken, wijzigen of blokkeren van een afstandsbediening hoeft u de deur niet meer uit. Het beheer gebeurt achter het computerscherm via de beveiligde beheerwebsite. Wat een gemak om bij verlies of diefstal van een handzender deze direct realtime te kunnen blokkeren! De veiligheid van uw appartementencomplex, woning, kantoor of bedrijfspand wordt onmiddellijk met sprongen verhoogd. Het beheersgemak werkt direct kostenbesparend; er hoeft immers niemand meer de deur uit om bij de betreffende toegang een nieuwe zender aan te melden of te wijzigen (als dat al mogelijk is).

Ook is het mogelijk om tot 3 maanden het logboek terug te zien, dus wie wanneer gebruik heeft gemaakt van de toegang.

Geschikt voor elke toegangsinstallatie

Bij elke toegangsdeur, poort, slagboom of geautomatiseerde toegang is het mogelijk om dit toegangsbeheersysteem toe te passen. De installatie is eenvoudig evenals de invoer van de verschillende afstandsbedieningen in de beheerswebsite.

Ook voor oudere installaties waar de afstandsbediening vervangen moeten worden, is dit een geweldige mogelijkheid om direct aan alle eisen op het gebied van veiligheid te kunnen voldoen. Stevige afstandsbedieningen welke door de rollingcode niet gekopieerd kunnen worden en die bij verlies of diefstal realtime door de beheerder geblokkeerd kunnen worden.

Intratone toegangsbeheer is het ideale systeem voor elke VVE en gebouwenbeheerder.

Intratone toegangscontrolesystemen

Intratone Toegangsbeheersysteem

Intratone is een merk van de firma Cogelec, fabrikant van toegangscontrole- en intercomsystemen. Cogelec maakt innovatieve producten met een hoogwaardige technologie waarvan de prijs zeer toegankelijk is. Het Intratone Toegangsbeheersysteem is niet voor niets 1 van de paradepaardjes van AGOS Toegangsautomatisering.

Bestel hier uw Intratone Toegangsbeheersysteem