Dickert

Dickert

Dickert is gespecialiseerd op de ontwikkeling en productie van klantspecifieke, CE-TÜV VdS compatibele elektronica voor de gebieden van radiografische afstandsbediening, controlesystemen voor huis, woning en industrie. Bij Dickert kun je het volledige spectrum van de moderne elektronica verwachten! Dickert levert wereldwijd aan toonaangevende klanten. In nauwe samenwerking ontwerpen we producten die precies zijn afgestemd op de wensen van de klant. 


Het bedrijf werd opgericht in 1984 door Hans Dickert als een kleine ingenieursbureau in de privéwoning. Sindsdien laat Dickert een continue groei zien. in 1992 verhuisde het bedrijf naar een gloednieuwe pand voortbouwend op de mooie stad van vestiging. In 1997 werd het bedrijf omgevormd tot een GmbH en dankzij de toenemende ordervolume was al in 1998 een verdere uitbreiding van het bedrijf nodig: het gebied van productie en administratie was verdrievoudigd tot ongeveer 1.500 vierkante meter. Regelmatige investeringen in de nieuwste technologieën en apparatuur, alsmede aanzienlijke capaciteit uitbreidingen waren ook aan de orde in de daarop volgende jaren. Zo werd het productievolume in zowel 2004 als 2009 verdubbeld.


Vandaag de dag verlaten onder andere 300.000 zenders in meer dan 300 verschillende variëteiten jaarlijks de Dickert-fabriek. Wij vervaardigen volgens de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Ook op het gebied van de bescherming van het milieu, maakt Dickert geen compromissen: sinds 2008  produceert ze ongeveer 25% van het stroomverbruik zelf.

Reactie plaatsen